Titter du lenge nok for­svin­ner fargene

presizely

Sverre Bjørstad Graff

01.02.2019 kl. 06:01

At det er mange fargeflekker på bildet over er ikke spesielt vanskelig å se. De er så tydelige at man skulle tro det var umulig ikke å legge merke til dem. Litt rart da, at du likevel kan narre hjernen til å tro at de ikke er der. Det eneste du trenger å gjøre er å fokusere på den svarte prikken i midten av bildet. Gjør du det lenge nok, vil du oppleve at alle fargene gradvis forsvinner, og igjen sitter du og stirrer på en svart prikk på en grå flate. Høres utrolig ut? Vel, prøv selv.

Se svaret under annonsen

?
 
Har du fått det til riktig, vil du oppleve at bildet ser omtrent slik ut.

Hjernetrim & nøtter

Quiz

Startsiden - vi gjør internett enklere!

Startsiden.no feirer 20 år i 2016. Siden oppstarten i 1996 har vi hjulpet det norske folk til et enklere liv på nettet. Vårt mål er å gi våre brukere nyttig, informativt og godt innhold samlet på ett sted.

På startsiden.no finner du:

  • Lenker til kjente web-sider og tjenester slik som Facebook, Norsk Tipping, Finn.no, ulike riks og lokalaviser.
  • Søkemotorer (Google, Wikipedia, Gulesider, Telefonkatalogen)
  • De siste nyheter og aktualiteter
  • Været
  • Nyttig og behjelpelig innhold fra våre samarbeids-partnere om alt fra pensjon, reisebestilling, boliglån til mat og drikke.
Besøk Startsiden

Nyhetsbrev